Categorii
Articole

Ecran Samsung Galaxy J4 Plus 2018 – Display – touchscreen original

Ecran Samsung Galaxy J4 Plus 2018 – Display – touchscreen original 100%. Iti poți repara telefonul cu un ecran nou, nouț!

Telefonul tău Samsung Galaxy J4 Plus 2018 are ecranul spart? Ecranul nu mai funcționează corect sau ca atunci când l-ai cumpărat? Știai ca se poate rezolva fără sa cumperi un telefon nou?

Multe persoane se atașează de telefonul lor și nu doresc să -l schimbe chiar dacă au apărut modele noi. Sau nu doresc să treacă prin acea situație în care trebuie sa mute toate datele pe telefonul nou.

Si știm cu toții că indiferent cât de sigură este mutarea datelor de pe un telefon pe altul, tot mai pierdem câte ceva din informațiile noastre.

Dacă schimb ecranul telefonul va funcționa la fel?

Depinde ce ecran alegi? Unul original Samsung sau unul copie fidela dar care nu este original!?

Ne bucuram cu toți când găsim lucruri la preturi mai ieftine, însa în unele cazuri prețul ieftin nu ajuta mai deloc. De fapt, s-a dovedit de majoritatea daților ca ieftin înseamnă mai scump.

Daca folosești un ecran care nu este original nu iți poate garanta nimeni ca telefonul o sa meargă la fel sau pentru ce perioada o sa funcționeze.

Sfatul nostru nu cheltui timp și bani de doua ori când poți sa o faci odată și bine.

Unde găsești Ecran Samsung Galaxy J4 Plus 2018 – Display – touchscreen original?

Noi am cautat și am găsit cel mai bun preț pentru un model original 100%. Apasă pe imaginea de mai jos și vei fi direcționat direct către magazinul de unde poți cumpăra ecranul.

Detalii Produs:

Display – LCD – ecran cu touchscreen Samsung J4 Plus 2018 – model SM-J415F.

Produsul este original, ambalat în service pack Samsung, complet. Se potrivește la toate culorile: negru, auriu, roz, albastru.

Se livrează ambalat individual în folie antistatica și cutie de carton.

Caracteristici Generale ale produsului

Tip produs: Display
Brand compatibil: Samsung
Model compatibil: SM-J415F
Continut pachet: Display – touchscreen original Samsung Galaxy J4 Plus 2018
Culoare: Negru

Avantaje dacă cumperi Ecran Samsung Galaxy J4 Plus 2018 online:


plata ramburs la livrare sau plata cu cardul

drept de retur

garanție

livrare în toată țara prin curier

Retur produse.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a va retrage din contractele încheiate la distanta, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terța, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastră, în posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a returna produsele trebuie sa ne informați telefonic cu privire la decizia dumneavoastră.

In cazul în care returnați produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării și nu mai târziu de 14 zile de la data la care ați primit produsul. Rambursarea se efectuează folosind aceeași modalitate de plata ca și cea folosita pentru tranzacția inițială.

Lasă un răspuns